55 prosent på parfymen

Står parfyme og kosmetikk på handlelisten, bør du handle på taxfree om du kan.

I siste liten: Enten du skal fly utenlands eller innenlands før jul, gjør du lurt i å plukke opp disse gavene på flyplassen. Foto: colourbox.com
I siste liten: Enten du skal fly utenlands eller innenlands før jul, gjør du lurt i å plukke opp disse gavene på flyplassen. Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du en av mange nordmenn som skal sette deg på et fly før julaften, bør du vente med å kjøpe de siste gavene. Vår pristest avslører at taxfree-butikkene i Travel Retail-kjeden gir deg solid rabatt på parfyme og kosmetikk.

De gode prisene gjelder også dersom du skal fly innenlands hvis du flyr til eller fra en av Avinors flyplasser. Der har Travel Retail også butikker for innenlandspassasjerene, og prisene er de samme som de prisene utenlandsreisende får.

Spar opptil 55 prosent

Nedenfor viser vi utdrag fra høstens prissammenligning mellom parfymerikjeden Estetique og taxfreekjeden Travel Retail.

Listen viser de ti mest solgte kosmetiske produktene hos Travel Retail og hva du sparer på å kjøpe dem der i stedet for i et norsk parfymeri.

Mest solgte vin og brennevin - se hva du sparer

Også julegavesett

Før jul er det imidlertid uansett penger å spare på kjøp av kosmetikk og kremer dersom du slår til på julegavesettene som produsentene kommer med hvert år. Disse settene finner du også i taxfree-butikkene, men utvalget er noe annet enn hos vanlige parfymerier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer