6 sex-myter avslørt

Vi avslører 6 ”fakta” om sex som bare er oppspinn.

Publisert
Sist oppdatert

Myte 1: Bare kvinner kan få serieorgasmer

Fakta: Selv om omtrent 30 prosent kvinner har fått en serieorgasme, er det bare én av ti som får det jevnlig. Og, i motsetning til den vanlige oppfatningen, kan noen menn definitivt få flere orgasmer uten å miste ereksjonen. Dette er for øvrig mer vanlig hos yngre menn.

Myte 2: Hoppe av i svingen

Fakta: ”Hvis jeg trekker meg ut i det jeg får orgasme når jeg ikke bruker kondom, da blir hun ikke gravid.” Tror vi. Ikke bare er det store sjanser for at hun blir gravid, det er også mulighet for å overføre kjønnsykdommer. Lenge før utløsningen har tusenvis av sædceller forlatt mannen, og det kan det bli barn av.

Myte 3: Kvinner liker menn med velutviklet utstyr

Fakta: Dette gjelder langt fra alle. Det kan jo hende at noen kvinner liker menn med XL-størrelse, men de fleste blir like fornøyde med en normal en. Det er ikke størrelsen hun vil ha, det er magien mannen kan gjøre med den.

Myte 4: G-punktet finnes ikke

Fakta: Selv om doktor Ruth påstår at G-punktet er en myte, er det en god del av oss som vil protestere på det - og vi vet at det er på forveggen i vagina, omtrent fem centimeter innenfor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer