6 tause tegn på at han elsker deg

Menn er ikke flinke til å fortelle hva de egentlig føler. Men hvis mannen i ditt liv gjør en av de seks tingene nedenfor er sjansen stor for at han prøver å fortelle deg ”jeg elsker deg”.

Publisert
Sist oppdatert

1. Du tar ham i å stirre på øynene dineØynenen er mer enn bare vinduer til mannens sjel, de er også et sladrespeil for mannens hjerte. Menn kaster alltid lystne blikk på det de begjærer - det er derfor du alltid tar oss på fersken i å stirre på brystene dine. Så tenk på følgende: Siden det finnes så mye vakkert å hvile øynene på der ute er sjanen stor for at hans følelser går dypt når han stirrer på akkurat deg.

Det finnes to typer ”jeg-elsker-deg-blikk”. Det ene er det hemmelige blikket. Han stirrer på deg i smug, og iaktar deg uten at du ser det (du er nødt til å ta han på fersken for å oppdage det).

Det andre er den stødige stirringen. Menn er forsiktige med å vise følelser. Men hvis de låser blikket sitt fast i deg, utrettelig stirring, er det en måte menn senker skjoldet sitt på og en inbydelse til deg om å slippe inn i hans verden.

2. Han fyller kjøkkenet sitt med ting du likerDu oppdager plutselig at han har fylt opp kjøleskapet med sitronfylte kjeks, sukkerfri brus, babygullerøtter og andre feminine matvarer (som han kun ville ha spist under tvang). Dette viser at du stadig er i tankene hans, selv i de mest uventede situasjoner og uromantiske plasser. Når det blir en naturlig del av handleturen hans å kjøpe ting han vet du liker kan det være en måte å prøve å si at han elsker deg på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer