6,15 prosent sparerente: Garantert!

Visste du at omlag halvparten av norske banker har tilbud på fast rente på innskudd. Ikke? Her er vår oppdaterte liste og rangering av de 30 beste fastrenteinnskuddsbankene.

Publisert

Og vinneren av vår test er udiskutabelt Sparebanken Sogn og Fjordane. Banken har det mest fleksible tilbudet og den beste renten. I tillegg er banken den eneste som lar deg opprette avtale om fastrente på innskudd uten krav til minimumsbeløp!

I Sparebanken Sogn og Fjordane kan du binde sparerenten både for ett, to, tre, fire og fem år. Banken tilbyr også binding for seks måneder, da til en rente på 5,75 prosent.

Femårsrenten på 6,15 prosent er faktisk bedre enn det du får på landets beste høyrentekonto: 6,00 prosent hos Storebrand Bank. Lurer du på hva telefonnummeret er til Sparebanken Sogn og Fjordane er? Svar: 57 82 97 00. Du kan også gå til bankens hjemmeside: Sparebanken Sogn og Fjordane

Nærmeste konkurrenter er Sparebank 1 Midt Norge og Sparebanken Sør. Førstnevnte tilbyr seks prosent rente i to år. Sparebanken Sør gir bare 5,6 prosent rente for ett års binding. Men binder du sparerenten i seks måneder tilbyr banken 6,10 prosent rente.

Ute etter sikker og høy rente?

Sammenlign tallene i tabellen over med bankenes øvrige høyrentetilbud.5966 TARGET="_top" title="Nord-norske banker best!">De beste BSU rentene akkurat nå!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer