Ryanair selger i en kampanjeperiode 50.000 billetter fra Skandinavia der du i praksis reiser to stykker for prisen av en billett!

Du kan reise to personer tur/retur til London - nesten til prisen for én - i Ryanairs kampanjeperiode
Du kan reise to personer tur/retur til London - nesten til prisen for én - i Ryanairs kampanjeperiode Vis mer
Publisert

DinSide har 4623 TARGET="_top">tidligere undersøk flypriser fra Norge til London i august. Da fant vi at billigste ledige billett tur/retur for en person ville komme på 1570 kroner hos Color Air. Dyrest av de billige i denne undersøkelsen var SAS med tur/retur for 2417 kroner.

Kampanjetilbud fra Torp

Men nå kommer lavprisselskapet Ryanair, som flyr Torp (Sandefjord) - London, med et ganske suverent tilbud i forhold til de prisene vi kunne presentere i vår forrige undersøkelse. Bestiller du billett innen 23. august kan du ta med deg en venn nesten gratis dersom dere reiser mellom 19. august og 31. oktober.

Ta med en venn

Kampanjeprisen for én person tur/retur er 1495 kroner med skatt. Den prisen kan matches av de billigste prisene både hos Ryanair og Colorair. Men med denne kampanjen kan du ta med en reisefelle, og kun betale skatt for denne personen i tillegg. Det betyr at to personer kan reise tur/retur London for kun 1980 kroner! Det er fattige 990 kroner per person.

I forhold til Ryanairs ordinære priser sparer du minst 495 kroner per person. Og greier du å karre til deg helgebilletter, sparer du i praksis enda mer. Bookingrepresentanten hos Ryanair på Torp opplyser at de fleste passasjerene betaler omkring 2000 kroner per person for tur-/returbillett Torp-London, da det er svært få billetter tilgjengelig i den laveste ordinære prisklassen i helgene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer