7 tips til bedre sex

Halvparten av oss fantaserer om en annen person når vi har sex med partneren vår, og det mener sex-ekspert Tracy Cox er en bra ting

Publisert
Sist oppdatert

Sex-ekspert Tracy Cox har gitt ut mange bøker som handler om sex for vanlige kjærestepar. hun mener det ikke er noen grunn til å spare på kruttet for å få et langt og godt sexliv.

Her får du sju tips fra Cox.

- Gjør en sexinvestering. Skriv ned alle fantasier og ideer du kan tenke deg. Ranger dem som kalde, varme eller hete etter hvilke følelser de vekker.

-Vær aktiv-rør deg i sengen og skift posisjon. Prøv ulike stillinger med underliv og rumpe. Bytt etter en kort stund.

- Test nye ting. Test rollespill eller lev ut en fantasi. Sex blir fort kjedelig dersom du ikke våger harmløst, som for eksempel å ha et bind for øynene.

- Test et følelsesmessig vorspill. Sitt naken med bena rundt hverandres hofter. Legg høyre hånd på din partners hjerte, samtidig som har gjør det samme.

- Kjøleskapet er bedre enn en sexbutikk. Hvorfor ikke smyge inn et glass vin mot leppene på kjæresten din. Det er svært erotisk.

- Varm opp. Om du vil høyne temperaturen under akten skal du sørge for å bli varm i kroppen først. Ta et bad, tren eller kos deg under et pledd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer