8 enkle treningstips

Har du dårlig samvittighet på grunn av treningen? Her er åtte enkle tips til trening som du kan gjøre når som helst og hvor som helst.

Publisert
Sist oppdatert

Du trener jo egentlig regelmessig? Det er bare blitt litt lenge siden sist gang, ikke sant?

Mange av oss går rundt med ubrukte treningsmedlemsskap og litt dårlig samvittighet. Men du er ikke avhengig av et treningsstudio for å trene. Prøv disse åtte tipsene for å få litt bevegelse og trening inn i hverdagen:

1) Strekk i dusjenLitt morgengymnastikk i dusjen er en perfekt start på dagen. Slik gjør du: Løft høyre arm over hodet, bøy albuen og berør ryggen med hånden. Legg venstre arm bak ryggen og forsøk å få tak i den andre hånden. Hold i fem sekunder og bytt side.

2) Bøy med hårfønerenDet kan fort ta noen minutter å tørke håret. Den tiden kan du bruke på enda noen strekk-øvelser for rygg og ben.

Slik gjør du: Bøy deg fremover i hoftene slik at du nesten når tærne. Hold knærne litt bøyd og sett venstre hånd i gulvet ved siden av venstre fot slik at det strekker i ryggen. Hold i ti sekunder og bytt side.

3) Trening i butikkenIngen legger vel merke til om du legger inn en liten øvelse i butikken? Forsøk å strekke deg etter varer på øverste hylle mens du trekker den andre armen bakover som om du spenner en bue. Gjenta bevegelsen med den andre armen, og stå gjerne på tærne så får du brukt benmusklene samtidig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer