8 viktige råd til menn

Denne saken er skrevet for alle våre mannlige lesere. Og følg med – for de fleste av dere tar ikke godt nok vare på helsen deres.

Publisert
Sist oppdatert

Disse åtte punktene kan redde livet ditt.

1) VEKTHvis livvidden din er mer enn 100 centimeter har du økt risiko for å utvikle hjertesykdommer og overvektrelaterte sykdommer som diabetes, galleproblemer og kreft. Overvekt er en alvorlig helserisiko, og det farligste fetter er det som er lagret rundt midjen.

DETTE BØR DU GJØRE: Hvis du slanker deg så livvidden blir 10 centimeter mindre faller risikoen for å utvikle overvektrelaterte sykdommer. Hvis du kutter ned 100 kalorier om dagen, noe som tilsvarer en kjeks eller tre biter av en burger, vil det hjelpe.

2) SEXHvis du ikke får ereksjon over en lang periode er probemet fysisk og ikke psykisk. Finn ut om du får en ereksjon i søvne. Det kan du gjøre ved å feste en rekke frimerker innerst på penisen og sove i underbukser. Hvis frimerkene er revet fra hverandre om morgenen har du hatt ereksjon. Dette betyr at årsaken er psykologisk, og kan skyldes stress, angst eller et kjedelig sexliv.

DETTE BØR DU GJØRE: Impotens er ofte en indikasjon på et underliggende helseproblem. Gå til legen for å utelukke disse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer