9 gamle TV-reklamer som bare kunne blitt vist på 90-tallet

Se 90-tallsreklamene for tekst-TV, CD-hyller, Nokia-telefoner og framtidsvisjoner.

90-TALLSREKLAMER: Reklamene på 90-tallet reklamerer naturlig nok for produkter som for lengst er utdaterte. Men det er også noe med tonen, hele stemningen, som er artig å oppleve i dag. Det virker kanskje ikke så lenge siden, men det var før du så disse 9 TV-reklamene fra 90-tallet. Foto: Teiprester / Youtube
90-TALLSREKLAMER: Reklamene på 90-tallet reklamerer naturlig nok for produkter som for lengst er utdaterte. Men det er også noe med tonen, hele stemningen, som er artig å oppleve i dag. Det virker kanskje ikke så lenge siden, men det var før du så disse 9 TV-reklamene fra 90-tallet. Foto: Teiprester / Youtube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi brenner reklamen som havner i postkassa, blokkerer annonser på nettaviser og velger nett-TV for å slippe unna reklamepausene.

På 90-tallet var ting annerledes. Vi samlet oss seg spent rundt Gullfisken, lo oss i hjel av Japp-reklamen og siterte kommersielle catchphrases blottet for sjenanse.

De aller gøyeste 90-tallsreklamene er de som bare kunne blitt laget på 90-tallet. For totalt utdaterte produkter, eller for hele bransjer som siden har gått konkurs.

Dinside har samlet 9 av våre 90-tallsfavoritter, fra gullgruva av en Youtube-konto Teiprester. I ekte 90-tallsånd har vi til og med spolt fram kasetten, så du bare trenger å trykke «play».

LES OGSÅ: 11 teknologier du mest sannsynlig har glemt

#9: CD-hyller fra TV-torget

- Dudidu, dudidu, jahahaha, kom igjen! sier den mildt sagt snodige fortelleren i denne TV-torget-reklamen.

Produktet er noe så kjedelig som en CD-hylle. Men ikke en hvilken som helst en: Filebrush – en ny norsk oppfinnelse, ifølge reklamen, som tar CD-hyller til nye nivåer.

Selv har vi flere CD-hyller stuet vekk i boden enn vi liker å tenke på. Men det stopper ikke noen fra å faktisk etterlyse en Filebrush-hylle på Finn.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer