9 måter å fri på

Publisert
Sist oppdatert

9 måter å fri på
Det er få ting i livet som krever så mye forberedelse som å be om noens hjerte for alltid. Vi vil at det skal være perfekt, og vi vil huske den dagen for evig. Men lett er det ikke.

V i kan alle tenke oss én måte å fri på. Mannen går ned på kne, finner frem en boks med en ring som antagelig er verd en månedslønn, og spør om hun vil være hans for resten av livet.

Denne metoden fungerer fortsatt greit, og kan bli karakterisert som den tradisjonelle måten å fri på.

Men dagens kvinner bli hypnotisert av følelser, romantikk og originalitet, så her er 9 nyskapende og tradisjonelle måter å fri på som garantert vil sette i gang en tornado av følelser i henne.

1) Den ekstreme metoden
Hvis hun er av den sporty typen kan du fri til henne fra toppen av et fjell etter en dag med klatring. Andre muligheter inkluderer i løpet av et fallskjermhopp, eller på en dykketur i Sør-Afrika - eller hvor som helst for den del.

2) Lag en video
Å lage en personlig video av deg selv som frir til henne kan ha en god effekt, særlig hvis du ser den sammen med henne.

3) I luften
En mer offentlig måte å vise følelsene sine på er å be kapteinen på et fly om å lese opp frieriet ditt. Tenk deg det. ”Vi flyr nå over Trondheim, det er 45 minutter til vi er framme i Oslo, der det er holkeføre. Og forresten, Johanne, Håvard lurer på om du vil gjøre ham den ære å gifte deg med ham.

Etter alt det er det bare å håpe på et ”ja” og en trygg landing.

4) Langs veien
Tenk deg å kjøre hjem fra jobben og se en reklametavle med teksten ”Mari, vil du gifte deg med meg?”. Dette har en sterk effekt, og alle de reisende vil håpe hun sier ja.

De vil også håpe at hun ikke hiver seg på bremsene i all begeistringen.

5) Ekteskap på kino
La oss si at dere bestemmer dere for å se en romantisk komedie med Julia Roberts på kino, og rett før filmen kommer ordene “Kari, vil du bli min kone?” på lerettet.

6) Vegas-metoden
Noen gang tenkt på å dra til “Sin City” for å fri? Det er en av de mest populære byene å gifte seg i, men den fungerer også bra til forlovelser.

7) Uanstendig forslag
Den ultimate måten å fri til din kjære på er i løpet av sengeakrobatikken. Hvias du spør selve SPØRSMÅLET mens hun er på vei til ekstase kommer hun trolig ikke til å glemme det på en stund.

8) Gratulerer med dagen
Å fri på bursdagen hennes er en annen super måte å spørre på. Da kommer hun antagelig ikke til å bry seg om at du har glemt bursdagspressangen heller.

9) Viktig melding - lytt på radio
Hvis du vet at hun hører på radio en spesiell tid hver dag er det en god metode å be radio DJen spørre det store spørsmålet. Da er det også smart å ringe henne mens spørsmålet er på lufta.

Denne listen er for all del ikke utelukkende. Folk kommer opp med oppfinnsomme måter å fri på hver dag. Men uansett hvilken metode du velger, vi får håpe hun svarer ja.

Har du spurt om din kjæres hjerte på en original måte? Send oss en .

Mozon.no, 06.12.2002

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer