9 trinn for et slankere 2009

Det er de små tingene som teller ... Du kan klare det!

En spiseskje majones, fem dager i uka kan legge 7 kilo til akterspeilet i løpet av ett år ... Foto: Colourbox
En spiseskje majones, fem dager i uka kan legge 7 kilo til akterspeilet i løpet av ett år ... Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du lyst til å stramme inn livreima, men ikke klar for de dramatiske slankekurene? Det er de små tingene som teller ...

Slik kan du knipe noen kilo i 2009:

Dropp dressingen

Spis gjerne salat, men dropp dressingen. Ifølge ernæringsfysiolog Dr. Melina Jampolis' uttalelser til CNN.com, er det 25-30 gram fett i en kvart kopp med dressing, og spiser du salat med dressing tre dager i uken vil du i løpet av et år ha lagt på deg 5,4 kilo, ifølge Jampolis.

Dersom du absolutt må ha dressing på salaten, anbefaler Jampolis at du legger den på siden av tallerkenen og heller dypper gaffelen litt i dressingen før du henger på salaten.

Dropp majonesen

Majones på pølsa, osten, makrellen og egget? Her ligger det mye skjult snadder til glede for bilringene. Spiser du en spiseskje majones sammen med osteskiva fem dager i uka, er du raskt oppe i en vektøkning på nesten 7 kilo i løpet av året, ifølge den amerikanske ernæringsfysiologen.

Unngå sukkerdrikkene

Det kan være mye sukker både i juice og brus - noe av det beste du kan gjøre for vekten din i 2009, er å begrense inntaket av slike sukkerholdige drikker. Drikker du en halvannen liter brus hver uke, gir det det deg 10,5 kilo ekstra sukker å fordøye per år, ifølge Dr. Jampolis. Dette kan gi en vektøkning på drøye 5 kilo i løpet av året.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer