Å leve på lavbudsjett

Her kan du følge med på hvordan det går når Dinsides journalist sammen med sin familie skal leve på lavbudsjett i en måned.

PÅ LAVBUDSJETT: Her kan du følge med på de erfaringene vi gjør oss i løpet av én måned på lavbudsjett. Foto: SHUTTERSTOCK/NTB SCANPIX
PÅ LAVBUDSJETT: Her kan du følge med på de erfaringene vi gjør oss i løpet av én måned på lavbudsjett. Foto: SHUTTERSTOCK/NTB SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For å få et innblikk i hvordan det er å leve på en svært begrenset økonomi, skal undertegnede journalist i Dinside sammen med mann og to barn leve på lavbudsjett i én måned. Her kan du lese flere detaljer om prosjektet.

Utgangspunktet for prosjektet er støtten man får som flyktningfamilie på asylmottak.

Under vil vi oppdatere løpende hvordan det oppleves i praksiså ha en såpass begrenset økonomi, utfordringer vi støter på undervegs og de erfaringene vi gjør oss i løpet av én måned.

Slik gikk det å leve en måned på lavbudsjett

Det er lett å synse om at ingen egentlig er fattig her til lands, eller at man ikke skal bruke mer penger enn det man har. Men hvordan oppleves det på kroppen å alltid ha litt for lite penger?

For å få en bedre forståelse av nettopp dette har undertegnede med familie forsøkt å leve på lavbudsjett i juni, for å sette seg bedre inn i hva det vil si å ha et svært begrenset budsjett å leve på.

Det var vanskeligere enn vi kanskje hadde sett for oss før måneden startet.

Her kan du lese mer om våre erfaringer i løpet av måneden.

5.758 kroner til det mest nødvendige

- Men kan vi kjøpe dette, koster det ikke veldig mye?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer