Å, tusen takk ...

Det er ikke alltid tanken teller.

Publisert
Sist oppdatert

Får du en av disse produktene under juletreet, får vi håpe du er i stand til å ta det med humor. De dummeste produktene vi har sett det siste året inkluderer tøfler lagd av loff og sukkertopper til å putte på brusflasken, samt barneflaskene du absolutt ikke må drikke av!.

Gavene du ikke bør kjøpe

La oss innse det: Vi har nok alle kjøpt og fått gaver som ikke har falt i smak. Det er en del av julespillet. Men kjenner du ikke mottaker og mottakers smak og ønsker spesielt godt, er det enkelte feller du trygt kan styre unna. Tribune News har satt sammen en anti-liste, som kan guide deg bort fra de verste fellene, og her er vår reviderte utgave.

  • Dingser de aldri kommer til å bruke. Vi har tidligere nevnt ting som fotbad og brusmaskiner. Tribune News nevner også golf-ball-finner og batteridrevet potetskreller.
  • Skrivebordsfyll. Typiske gaver til far og kolleger? Papirvekt (hvem trenger det her i landet?), plaketter og pokaler og "morsomme" skilt. Dette er kun gaver til søppelhaugen!
  • Overintime gaver som nesehårsfjernere, epilatorer (hårfjerner for damer), frekt undertøy og ditto soveromsleketøy, slanke-videoer og diettbøker kan fort bli pinlig. Vær i alle fall sikker på at du kjenner mottakeren godt ...
  • Tankeløse gaver. På neilisten står også gaver som søtsaker til tante som er på evig slankekur, akevitt til din alt for drikkfeldige fetter og julepølser til din muslimske kompis.
  • Utgått før bruk. Julemat som trenger kjøling, men ikke er merket kan fort bli ubehagelig. Og sjekk datoen på matgavene!
  • Julejulegaver som julepynt til et allerde fiks ferdig julepyntet hus, kan også være litt trist. For ikke å snakke om juleklær, reinsdyrslips og nisseluer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer