Abonnement på internett: Tele2 for 390 kroner

De forhåndsbetalte abonnementene er fremdeles billigere enn såkalt "frisurf" for de aller fleste. Billigst er Tele2 kjøpt i butikkene til Viking Computer.

Publisert

Viking Computer selger ett års abonnement på internettilknytning via Tele2 i sine butikker i Arendal og Grimstad for 390 kroner.

Det samme abonnementet selges nå hos Komplett Data for 395 kroner. Komplett har butikker i Arendal, Oslo (Stovner), Larvik, Sandefjord, Lyngdal, Tønsberg, Drammen, Kongsberg og Bergen.

Er disse butikkene utenfor praktisk rekkevidde, er det billigst å bestille Tele2-abonnement via postordrefirmaet Coretech. De tar 322 kroner for abonnementet eksklusive moms og oppgir at moms, frakt og oppkravsgebyr vil beløpe seg til 156 kroner. I alt 478 kroner. (Det er ikke veldig lett å finne frem på nettstedet, men du vil ha glede av varenummeret, som er C2I-90). Coretech har også utsalg i Bergen.

Telenor har også senket prisen for første års abonnement kraftig. Under en kampanje som nå kjøres hos Elkjøp, koster ett års abonnement 495 kroner.

DinSide er takknemmelig for tips om billige abonnementer, eller korrigeringer til listen. Så langt kjenner vi ikke til at noen matcher Tele2 på pris for ett års adgang til internett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer