Abonnér på støvsugerposer

Nå er det ikke lenger noen grunn til å sitte og se på at hybelkaninene formerer seg. Her er nettbutikken som skaffer til veie støvsugerposer til alle mulige støvsugermodeller og sender dem hjem til deg i posten. Du kan til og med abonnere!

Publisert
Sist oppdatert

En lettere frustrert DinSide-leser kjøpte en støvsuger på superbilligsalg i fjor. - Nå skjønner jeg hvorfor den var på salg, sier hun til DinSide.no:

- Det er jo helt umulig å få fatt i støvsugerposer i butikkene! Nå har jeg vært i fire forskjellige butikker, og ingen fører de posene jeg trenger. Vet dere hvor man kan få kjøpt alle typer støvsugerposer?

Heldigvis visste vi råd. Rett før hadde vi nemlig blitt tipset av en annen, meget årvåken, DinSide-leser om tjenesten www.stovsugerposer.no.

Støvsugerposer.no er, enkelt og greit, en nettside der du kan kjøpe støvsugerposer. Du bare fyller inn navn på støvsugerprodusent og modellnummer, og så er det bare å holde utkikk etter postmannen, hvis en skal tro det nettsiden lover.

En pakke à 5 poser koster 99 kroner, og det er også mulig å abonnere på posene. Da koster det 79 kroner per forsending med 5 poser. Du kan velge mellom å motta en pakke hver annen, fjerde eller sjette måned.

Handler du for under 250 kroner er porto inkludert i prisen. Med i pakken følger en faktura du må betale innen 14 dager. Er du sent ute, vil du bli belastet et purregebyr på 67 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer