Adidas A3 Adistar Control

Stabil og sikker, men mye kjappere enn den ser ut til å være. Denne skoen er en Saab 9-5 Estate.

Publisert
Sist oppdatert

Av Dag Yngve Dahle, Øyvind Paulsen og Kjetil Molund.

En annen A3-sko, Adistar Cushion, er treigere enn det stilige utseendet signaliserer. Det motsatte er tilfellet med Adistar Control.

Ikke det at skoen ser traust ut, men det er en stabilitetssko og de solide PU-pilarene lover ikke akkurat en sko laget for fart.

DinSide erfarte at skoen har så god løpsfølelse at den kan brukes til intervall og fartstrening i tillegg til rolig løping.

Skoens hoveddeler:Mellomsåle av videreutviklet EVA.Støtdemping av adiPRENE i hæl, adiPRENE+ i forfot samt PU-baserte A3-elementer i hælen.Overdel av mesh/kunststoff.

Støtdemping bak/foran: PU-pilarene i hælen gir god støtdemping for de fleste, og på mange typer underlag. A3-teknologien gir som alltid en hardere tur enn for eksempel Nike Air. Spesielt lette løpere vil merke dette.

For mellomtunge løpere er dette midt i blinken. - Passe hardhet for meg, sa testløper A på 70 kilo.

Testløperne var overrasket over at skoene var så lettløpte som de utvilsomt er. Den EVA-baserte dempingen i forfoten er ikke tykkere/hardere enn at skoene innbyr til fart.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer