Adidas Kumasi

Svært billig og lett allroundsko som passer til alle lette uteaktiviteter. Men skoene liker ikke vann.

Publisert
Sist oppdatert

Materiale/konstruksjon: Skoenes utseende minner en del om Adidas' løpesko. Såleteknologien er den samme, mens skoens overdel er av semsket skinn og kunststoff (mesh). Ikke Gore-Tex-membran.

Passform/stabilitet: Skoene er behagelig brede, og har god plass til føttene. Hælen får "bare" middels god støtte, men sidestabiliteten er kurant. Den lave vekten er et stort fortrinn. Hun var svært begeistret, særlig med skoene i bygatene. Han var enig når det gjelder urban bruk.

Støtdemping: Bybegeistringen skyldes i høy grad skoenes strålende støtdemping. Adidas bruker dempeteknologi fra løpeskokolleksjonen. Det betyr blant annet plastmaterialet adiPRENE under for- og bakfot; en variant av EtylenVinylAcetat (EVA). Dempingen er markant bedre under hælen enn under forfoten. Vi tok en løpetur med skoene. De kan også brukes til løping, men fortrinnsvis på sti eller skogsvei.

Temperatur: Føttene fryser ikke i disse skoene. Det ble ikke fullt så tett som i sko med Gore-Tex, men varmt ble det lell.

Vanntetthet: Dette er skoenes svakeste punkt. Etter 20 skritt i våt myr nådde myrvannet føttene. Og enda dårligere gikk med direkte vannsprut mot skoenes fremre overflate. Etter bare 20 sekunder med dusjing sivet vannet inn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer