Adidas Supernova Cushion

Traust, men driftsikker, få feil og gode allroundkvaliteter. Denne skoen er en Toyota Avensis.

Publisert
Sist oppdatert

Maken til lettløpt mengdetreningssko finnes det ikke mange av. Skoen gir en myk tur for ulike typer løpere.

Den følger føttenes naturlige bevegelsesmønster, og merkes knapt. Både lettvekterne og de litt tyngre vil få stor glede av Adidas Supernova Cushion.

Derfor er det ikke så rart at Adidas selger mengder av disse skoene. Tross at den har vært på markedet noen år, er det fortsatt en sko som tiltaler mange og passer ulike løpere.

Skoens hoveddeler:Mellomsåle av varmekomprimert EVA.Støtdemping av adiPrene (videreutviklet EVA)Overdel av kunstlær og mesh nylon.

Støtdemping bak/foran: Skoene har relativt myk demping i både hæl og forfot, og gir derfor en behagelig tur. De fungerte strålende på lange turer på asfalt og grus.

Støtdempingen er solid til mengdetrening. Til raskere løping? Til det finnes det sko som passer bedre - dette er ingen konkurransesko - men middels tunge løpere får likevel akseptabel kontakt med underlaget og ditto fraspark.

Effektivitet/fartsfølelse: Det myke Adiprene-materialet i mellomsålen gjør at skoene gir mer effektiv løping enn andre mengdetreningssko. Frasparket blir relativt freskt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer