Adrenalinkick

Hvis du ikke vil ende opp med en sofagris som kjæreste må du pirre urinstinktet. Det gjelder å velge aktiviteter med omhu. Adrenalinkick er stikkordet.

Publisert
Sist oppdatert

Aldri lever vi så intenst som når vi henger i en strikk fra en bro, eller skråler vilt på en fotballstadion i utlandet. Og selv om ekstremsportaktiviteter selvfølgelig ikke er forbeholdt menn, liker vi å utfolde oss uten damer tilstede.

På kjøpet får vi opplevelser vi vil huske resten av livet, og for deg er fordelen at vi kommer hjem myke som smør.1: Fotballtur til England med gutta. Regn med 4 - 7.000 kroner.

2: Fallskjermkurs. Grunnkurs del 1+2, utstyrsleie, forsikringer, medlemskap i forbund og tre hopp: Rundt 5.000 kroner. Et tandemhopp koster omlag 2.500 kroner.

3: Strikkhopping. Prisene varierer en del, men for et vanlig hopp må du gjerne ut med 500 kroner.

4: Flytimer/flysertifikat. Privatflysertifikat med all teori og praktisk utdanning, legeundersøkelser og gebyrer koster mellom 45.000 og 50.000 kroner. Enkle flytimer: 500 - 800 kroner.

5: Fiskekort/-døgn i god lakseelv. Billigst: Døgnkort i Finnmark koster 120 per person. Ukekort koster 450 kroner per person. I de dyreste lakseelvene kan fiskerett koste tusenvis per døgn.

6: Jegerkurs. Kurset koster omlag 1500 kroner inkludert jegerprøvebok.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer