Advarer: Falsk Prisjakt-undersøkelse

- Det er ikke vi som sender disse e-postene!

ADVARER: Prisjakt advarer mot en falsk kundeundersøkelse som lover en mobiltelefon i retur: - Det er ikke vi som sender disse e-postene. Slett dem!, oppfordrer Prisjakt. Foto: Kristin Sørdal
ADVARER: Prisjakt advarer mot en falsk kundeundersøkelse som lover en mobiltelefon i retur: - Det er ikke vi som sender disse e-postene. Slett dem!, oppfordrer Prisjakt. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prisjakt advarer om en e-post med en falsk undersøkelse som gir seg ut fra å være fra Prisjakt.

Ifølge prissammenlikningstjenesten, går undersøkelsen ut på at avsenderen ber om kundeinformasjon og blir lovet en mobiltelefon i retur.

- De kan ta ut penger fra deg

- Det er IKKE vi som sender ut disse e-postene. Ikke gi ut kortopplysningene dine og slett e-posten umiddelbart! advarer Prisjakt.

- Hvis du legger ut kortopplysningene dine, har svindleren mulighet til å ta ut penger fra deg. Kontakt i så fall banken din for å sperre kortet, skriver de videre.

De oppfordrer alle som er usikre på om en e-post de har mottatt virkelig er fra Prisjakt, om å kontakte dem via e-post eller chat.

- Vi vil aldri spørre etter kortopplysninger, da Prisjakt er helt gratis å bruke, understreker de i advarselen.

Nye, og proffe svindelmetoder

Svindel på e-post er slett ikke noe nytt, men derimot en svært utbredt svindelmetode der man utnytter kjente merkevarer, som alt fra Apple til Skatteetaten. Også FBI meldte tidligere i år om at det forsatt er mange som blir lurt via svindel på e-post.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer