Advarer: - Ikke oss

Falsk konto «kuppet» Facebook-konkurranse.

ADVARER: En falsk Facebook-konto forsøkte å lure CC Strandtorgets kunder. Foto: Google Street View
ADVARER: En falsk Facebook-konto forsøkte å lure CC Strandtorgets kunder. Foto: Google Street View Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjøpesenteret CC Strandtorget på Lillehammer advarer mot en falsk Facebook-konto som forsøkte å lure kunder med falske festivalpass til Main Street Music Festival.

CC Strandtorget la først ut en konkurranse der kundene kunne vinne et weekendpass til festivalen, og det tikket inn med kommentarer fra personer som håpet å vinne konkurransen.

Gudbrandsdølen Dagningen, som først omtalte saken, skriver at det på nesten samtlige kommentarer dukket opp innlegg fra «kjøpesenteret» om at kundene hadde vunnet. Det var bare et problem, det var ikke CC Strandtorget som kommenterte, men en falsk Facebook-side med samme navn.

Etter å ha blitt tipset av en kunde, stengte kjøpesenteret kommentarfeltet. Nå går de ut og advarer mot den falske kontoen.

«I kommentarfeltet under vårt pågående konkurranseinnlegg er det lagt inn kommentarer fra falske CC Strandtorget-kontoer. Dette er ikke oss», skriver kjøpesenteret på sin Facebook.

De understreker at de aldri vil be kundene sine om å klikke på lenker for å få vinne premier.

«Kommentarfeltet i konkurranseinnlegget vil bli midlertidig stengt fram til vi får ryddet opp i løpet av torsdag, og fristen for å delta i konkurransen vil deretter utvides. Vi beklager ulempene dette kan ha medført for noen», skrev kjøpesentret.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer