Eliteserien

Advarer: - Ren svindel

Daglig leder i TIL, Øyvind Alapnes, advarer mot disse produktene.

PASS PÅ: Dette er ikke offisielle produkter. Foto: Magnus Gjestrum Larsen
PASS PÅ: Dette er ikke offisielle produkter. Foto: Magnus Gjestrum Larsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På Facebook-sida «Eliteserien Fans» selges det supporterutstyr med logoen til flere av lagene i Eliteserien og OBOS-ligaen. Daglig leder i Tromsø Idrettslag, Øyvind Alapnes, forteller til DinSide at han forstår at folk blir lurt.

- Det kan se ut som produktene er fra klubbene og de bruker også Eliteseriens logo. Det er klart at dette er gjort for at det skal se ut som Eliteserien og Norsk Toppfotball står bak siden. Det er ingen tvil om at produktene som selges framstår som flotte for mange, og vi forstår at folk blir lurt, sier han til DinSide.

Videre advarer Alapnes mot Facebook-sida.

- Dette er ren svindel. Det er sterkt problematisk at merkevaren vår brukes på denne måten, men det er verst for supporterne som blir lurt til å kjøpe produkter fra useriøse aktører.

iTromsø omtalte saken først.

Han fortsetter:

- Skal man være helt sikker bør man handle direkte fra klubbene. Har man lyst å gi bort pengene sine, kan man heller gi til veldedighet. Vi vet heller ikke om produktene som selges faktisk blir levert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer