Pushwagner

Advarer

Frank Fallbro mener han og nevøen ble svindlet da de kjøpte et Pushwagner-bilde. Nå vil de advare andre. Selgeren hevder sin uskyld.

VIL ADVARE ANDRE: Frank Fallbro vil advare andre mot det han mener er svindelforsøk. Her står han foran sitt eget Pushwagner-bilde. Foto: Privat
VIL ADVARE ANDRE: Frank Fallbro vil advare andre mot det han mener er svindelforsøk. Her står han foran sitt eget Pushwagner-bilde. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Til DinSide forteller Frank Fallbro at han både er glad og interessert i kunst. Derfor skulle han hjelpe nevøen, Klaus Jo Olsen, som ønsket å kjøpe kunstverket Pushwagners «Cabriolet rød».

- Klaus hadde funnet kunstverket som var lagt ut på Finn av en kunstforhandler i Fredrikstad. Jeg dro dit for å sjekke ut bildet og det så ekte ut. Jeg ble i tillegg vist en kvittering på at det var kjøpt fra galleriet Fineart i 2009, forteller han til DinSide.

Etter at onkelen hadde sjekket ut «Cabriolet rød» overførte Klaus 54 000 kroner til selgeren og Frank skulle hente bildet dagen etter. Da oppdaget han noe han synes var rart.

- Jeg fikk en faktura som var nummerert med nummer 1, som jeg syntes var veldig rart. Jeg fikk også med kvitteringen fra Fineart, men tviler på at det er den samme som jeg fikk se før handelen var gjennomført. Flekkene på kvitteringen var annerledes og den var brettet på en annen måte, hevder han.

Fredriksstad Blad omtalte saken først. Selgeren mener anklagene bare er tull. Lese hele svaret hans lenger nede i saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.