Advarer

Arrangør advarer mot svindel.

ADVARER: Parkenfestivalen skal arrangere konsert i Nordlandshallen, og nå advarer festivalen mot svindel. Foto: Parkenfestivalen
ADVARER: Parkenfestivalen skal arrangere konsert i Nordlandshallen, og nå advarer festivalen mot svindel. Foto: Parkenfestivalen Vis mer
Publisert

Musikkelskere hopper av glede hver gang nye konserter arrangeres, og til sommeren inntar kanadiske Bryan Adams Norlandshallen.

Nå advarer arrangør Parkenfestivalen mot svindel.

«Det er dessverre noen falske profiler ute og går, vinneren av konkurransen trekkes ikke før 14. februar. Vi ber dere se bort fra eventuelle kommentarer om at vinneren er trukket som er ut som kommer fra oss. Profilene er rapportert og blokkert!» skriver arrangøren på Facebook.

Ble bedt om å registrere kredittkort

I skrivende stund har Parkenfestivalens konkurranse over 2000 deltakere på Facebook.

Ifølge Avisa Nordland har svindlerne sendt ut meldinger til konkurransedeltakere om at de har vunnet billettene i Parkenfestvialens konkurranse.

- For å få billett skal konkurransedeltakerne ha blitt bedt om å registrere et kredittkort før det har gått tolv timer, skriver avisa.

Også Bodø Nu har omtalt saken.

Svindlet for 7500 kroner

Forrige sommer skrev Dagbladet om en person som ble svindlet for 7500 kroner etter å ha kjøpt festivalpass til Parkenfestivalen fra en person på Facebook.

Daglig leder i Parkenfestivalen, Cecilie Vikan, fortalte til Lofotposten at folk må være påpasselige med hvem de kjøper billetter av privat. Videre opplyste hun om at de sjekker markedet for å innføre andre billettløsninger, men påpekte at de ikke rår over det private markedet.

- Vi gjør de grepene vi kan, sa hun til avisa.