Pristest på frukt og grønt

Æ er dyrest

Vi har sjekket prisene på frukt og grønt hos kamphanene Rema, Extra og Kiwi. Og Extra er billigst!

PRISTEST PÅ FRUKT OG GRØNT: Rema 1000 er dyrest både med og uten kunderabatt, mens Extra er billigst, viser vår pristest av frukt og grønt. Foto: Kristin Sørdal/Dinside
PRISTEST PÅ FRUKT OG GRØNT: Rema 1000 er dyrest både med og uten kunderabatt, mens Extra er billigst, viser vår pristest av frukt og grønt. Foto: Kristin Sørdal/Dinside Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært mye støy rundt Remas nysatsing med kundeprogrammet Æ. I går ble appen Æ lansert, og har du lastet ned den, kan du få 10 prosent rabatt på frukt og grønt - samt 10 prosent rabatt på de ti varene du handler mest.

Da Dinside i fjor prissjekket frukt og grønt hos Kiwi, Rema og Meny, hadde Rema og Kiwi nøyaktig lik pris til de uten kundetilhørighet - mens Kiwi var billigst med kundetilhørighet og bonus.

Etter de siste dagenes skjerping av konkurransen på spesielt frukt- og grønt-priser hos lavpriskjedene, har vi sjekket prisene på nettopp frukt og grønt, hos Rema, Kiwi og Coop Extra.

Konklusjonen er:

Det er Coop Extra som er billigst, både med og uten rabatter.

Du kan se alle prisene og rabattene nedenfor.

Dette får du i rabatter eller bonuser

Da det ble kjent hva det nye Rema skulle gjøre innebærer, svarte de andre billigkjedene som kjemper om førsteplassen som den billigste matbutikken straks med å øke kjøpeutbyttet og bonuser til sine kunder:

Kiwi Pluss: Du får nå 15 prosent på frukt og grønt, i tillegg til 1 prosent på alt annet du handler i butikken - og i tillegg til Trippel-Trumf-dager.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer