Aksjer på Internett - såre enkelt!

Har du lyst å handle aksjer? I så fall bør du prøve Internett. Tjenestene på nettet gjør aksjehandel til en lek - hvem som helst kan klare det. Er du over 18 år, uten betalingsanmerkninger og ønsker å ta del i børsens spennende verden? Meld deg på via Internett. Du sparer både tid og kurtasje.

Lettvint å handle aksjer på Internett
Lettvint å handle aksjer på Internett Vis mer
Publisert

Tjenestene på nettet gjør aksjehandel til en lek - hvem som helst kan klare det. Det eneste kravet som stilles til deg er at du går gjennom en rutinemessig kredittsjekk. Du behøver heller ikke være millionær for å komme i gang. Du kan handle aksjeposter helt ned til 4.000 kroner.

Foreløpig er det bare de to aktørene Kreditkassen og NetFonds som tilbyr aksjehandel på Internett. Men i løpet av 1999 kommer flere på banen. Flere aktører har ventet på Oslo Børs’ nye data-/handelssystem som gjør aksjehandel på Internett enda mer attraktivt. Fremdeles går alle kjøps- og salgsordre via megler. Det nye systemet gjør det mulig å fjerne dette mellomleddet.

DnB, Sparebanken NOR og Storebrand Bank er blant aktørene som har ventet med å tilby aksjehandel over Internett i påvente av den nye elektronikken. Kreditkassen og NetFonds er klare med "meglerløs" handel umiddellbart etter at Oslo Børs setter i gang det nye systemet 13. november.

Bli aksjemegler på en, to, tre…

Besøk Kreditkassens eller NetFonds hjemmesider på Internett. Vips, snart er du i gang. Alt du behøver å gjøre er å fylle ut noen skjema, skrive dem ut og sende dem i posten. Få dager senere har du din egen VPS konto, og du kan kjøpe og selge aksjer så mye tastaturet ditt tåler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer