Aksjer på Internett - såre enkelt!

Har du lyst å handle aksjer? I så fall bør du prøve Internett. Tjenestene på nettet gjør aksjehandel til en lek - hvem som helst kan klare det. Er du over 18 år, uten betalingsanmerkninger og ønsker å ta del i børsens spennende verden? Meld deg på via Internett. Du sparer både tid og kurtasje.

Lettvint å handle aksjer på Internett
Lettvint å handle aksjer på Internett Vis mer
Publisert

Tjenestene på nettet gjør aksjehandel til en lek - hvem som helst kan klare det. Det eneste kravet som stilles til deg er at du går gjennom en rutinemessig kredittsjekk. Du behøver heller ikke være millionær for å komme i gang. Du kan handle aksjeposter helt ned til 4.000 kroner.

Foreløpig er det bare de to aktørene Kreditkassen og NetFonds som tilbyr aksjehandel på Internett. Men i løpet av 1999 kommer flere på banen. Flere aktører har ventet på Oslo Børs’ nye data-/handelssystem som gjør aksjehandel på Internett enda mer attraktivt. Fremdeles går alle kjøps- og salgsordre via megler. Det nye systemet gjør det mulig å fjerne dette mellomleddet.

DnB, Sparebanken NOR og Storebrand Bank er blant aktørene som har ventet med å tilby aksjehandel over Internett i påvente av den nye elektronikken. Kreditkassen og NetFonds er klare med "meglerløs" handel umiddellbart etter at Oslo Børs setter i gang det nye systemet 13. november.

Bli aksjemegler på en, to, tre…

Besøk Kreditkassens eller NetFonds hjemmesider på Internett. Vips, snart er du i gang. Alt du behøver å gjøre er å fylle ut noen skjema, skrive dem ut og sende dem i posten. Få dager senere har du din egen VPS konto, og du kan kjøpe og selge aksjer så mye tastaturet ditt tåler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.