Aktiviteter kl. 10:00-15:00

God morgen, dette blir en fin dag....

Publisert
Sist oppdatert

Du våkner etter en lang nats søvn i Røkkes personlige suite på Hotel Continental i Oslo. Her bodde han i lengre perioder - før han flyttet tilbake til Norge.

Du er godt uthvilt, og kaster deg straks over frokosten som blir servert på sølvfat. Bokstavelig talt. I resepsjonen sjekker du ut, og betaler med glede regningen på 8.850 kroner - som er prisen for den dyreste suiten på Continental. Det var absolutt verdt det.

Dyr joggetur

Frisk og velopplagt bestemmer du deg for å ta en joggetur. Men det er selvsagt ingen grunn til å ta turen rundt Sognsvann, når du på halvannen time kan komme til Røkkes 150-millioner kroners hytte i Oppdal. Med helikopter, vel og merke - for flystripeutbyggingen er nemlig ikke helt ferdig ennå.

Det er jo ingenting som en joggetur i den norske fjellheimen.

Helikopteret plukker deg opp klokken halv elleve, og klokken tolv står du på hyttetunet. Etter en halv time har du klart å komme rundt hyttetunet hele fire ganger, og etter dusjen ender du opp på kjøkkenet hvor de personlige kokkene til Røkke serverer deg en eksklusiv 4-retters lunsj.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer