Akupunktur i fokus

Denne helgen er verdens akupunkturelite samlet i Oslo for å delta på Skandinavias første verdenskonferanse for akupunktur. Temaet for konferansen er "Bevisene, sikkerheten og anvendelsen av akupunktur".

Publisert
Sist oppdatert

Norsk forening for klassisk akupunktur er i helgen 12. - 14. September 2003 vertskap for Skandinavias første verdenskonferanse for akupunktur. På konferansen kommer en rekke norske og internasjonale kapasiteter innen alternativ medisin og akupunktur.

Konferansen offisielle navn er WFAS International Acupuncture Symposium 2003, og har .

Temaet for konferansen er ”The evidence, safety and application of acupuncture”. Forskning på akupunktur skaffer stadig til veie nye resultater og beviser på behandlingens effekt mot forskjellige helseproblemer. Det vil også bli diskutert hvor langt man er kommet i forskjellige deler av verden med å etablere akupunktur som et seriøst helsetilbud.

Det vil bli presentert det siste innen forskning på akupunktur, og hvor langt de forskjellige land har kommet innen godkjenning av akupunktur som helseprofesjon er også et viktig tema.

Det vil bli presentert positive forskningsresultater på virkningen av akupunktur mot lidelser som fødselssmerter, smerter i korsryggen, rheumatoid artritt og nevrovaskulær hodepine - og flere andre rapporter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer