Aldersforskjell gir best sex

Er kjæresten din eldre enn deg? Da har dere den aller beste sexen, ifølge en dansk sexolog.

Aldersforskjell gir best sex
Publisert
Sist oppdatert

Aldersforskjell i senga er nemlig oppskriften til suksess for parforholdet. Årsaken er den ekstra spenningen som oppstår, sier sexolog Joan Ørting til danske Expressen.

En undersøkelse viser at to av tre foretrekker en eldre partner med mer erfaring, og halvparten av de spurte sier at de har hatt sex med eldre. 28 prosent tenner på yngre ifølge den danske undersøkelsen.

Mennene elsker oss kvinner. Men det er 9 ting de irriterer seg grønne over at vi gjør.

- Like barn leker ikke best, og det er ikke sexy. Jevnaldrende er mer like erfaringsmessig og det kan lett oppstå et vennskapsforhold eller man gyver løs på hverandre i et hissig munnhuggeri, sier Ørting.

Føler seg ungKvinner elsker å føle seg ungpikeaktig, og det gjør hun best ved å være i et forhold med en vesentlig eldre mann.

- Med en eldre partner vil hun alltid ha følelsen av å være litt ung, mens han blir en slags mentor. Dersom hun er eldst kan hun speile seg i hans ungdommelighet og kan dermed tillate seg å opptre fjollete og barnslig, sier hun.

Det kan godt være at mange tenker ”din gamle gris”, når en eldre mann kommer hånd i hånd med en vakker, ung pike som kunne vært hans datter. Men det er nok flere som misunner ham.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer