Billigste mobilabonnement, juni 2022

Aldri har du fått mer for 200 kroner

Her er de billigste mobilabonnementene akkurat nå.

MYE Å SPARE: Mange kan få billigere telefonregning enn de har - eller mer data for samme sum. Foto: Shutterstock / NTB
MYE Å SPARE: Mange kan få billigere telefonregning enn de har - eller mer data for samme sum. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Sommerferie står for tur, og kanskje har du da behov for mer mobildata enn du bruker til vanlig, der du i mindre grad er koblet til WiFi-en hjemme eller på kontoret.

Det kan samtidig være en ypperlig anledning til å sjekke om operatøren du bruker er konkurransedyktig på pris, eller om du kan få mer for pengene andre steder.

DinSide har sjekket prisene hos de norske mobiloperatørene for å finne ut hvilken av dem som gir deg mest for pengene.

Som vanlig ser vi på abonnementer i tre prisklasser: inntil 200, 300 og 500 kroner. Samtlige abonnementer i oversiktene under har også fri bruk av tale og SMS/MMS, samt bruk i EU. Og ingen av dem har bindingstid.

For ordens skyld tar vi for oss prisene som gjelder for alle, og som da ikke krever at du betaler for andre produkter fra samme selskap, er under en viss alder og lignende.

For at ikke listene skal bli alt for lange, har vi også satt et minimumskrav til til medfølgende mobildata (1 GB+ for opptil 200 kroner, 4 GB+ for opptil 300 kroner og 15 GB+ for opptil 500 kroner).

Finner du ikke abonnementet ditt i listene under, bør du med andre ord sterkt vurdere å bytte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer