Aldri mer prikking i beina

Elektronisk leggmassør sørger for å holde liv i beina gjennom lange strekninger.

Denne smarte dingsen gjør lange reiser mer behagelig.  Foto: skymall.com
Denne smarte dingsen gjør lange reiser mer behagelig. Foto: skymall.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En av bakdelene med å sitte litt for lenge i ro, er at det plutselig kan begynne å prikke i føttene og snart kjenner du ikke føttene i det hele tatt.

Fryktelig ubehagelig, men dessverre heller ikke stort du kan gjøre med hvis du har vindusplass på flyet og folka i nabosetene ligger og sover.

Les også: Gode råd er ikke dyre

Leggmassør

Hvis du reiser mye og er like mye plaget av føtter som dovner hen, vil du muligens kunne ha glede av den elektroniske leggmassøren.

”The Traveler's Leg Massager” er en hendig liten dings som skal festes rundt den utsatte leggen. Den vil stimulere blodsirkulasjonen og forhåpentligvis sørge for å vekke til livet den tilsynelatende døde kroppsdelen.

Enheten lar deg velge mellom tre ulike moduser, og hvert program varer i 10 minutter.

Lese også: Fly førsteklasses for 200 kroner

Liten og trådløs

Den lille reisemassøren drives av to AA-batterier, med andre ord en liten og hendig enhet som vil være det perfekte reisefølget enten du skal ut og fly eller tenker å krysse Norge på langs med bil.

Eventuelt om du bare tilbringer størstedelen av livet ditt i statisk posisjon foran en PC eller en TV-skjerm – enheten vil sikkert være perfekt da også.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer