Billigste mobilabonnement juni 2021

Aldri vært billigere

Storbrukere kan fryde seg - det er nemlig liten vits å betale mer enn 400 kroner for et mobilabonnement.

PENGER Å SPARE: Prisforskjellene på norske mobilabonnementer er nå så store at enkelte gir deg like mye data hver dag som andre gir deg i løpet av en måned - til samme pris. Foto: Shutterstock / NTB
PENGER Å SPARE: Prisforskjellene på norske mobilabonnementer er nå så store at enkelte gir deg like mye data hver dag som andre gir deg i løpet av en måned - til samme pris. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvert kvartal tar Dinside pulsen på mobilprisene i Norge, og vurderer du å bytte abonnement før sommerferien, får du alt du trenger å vite under.

Siden sist vi sjekket har det verken forsvunnet eller kommet nye operatører på banen, men mange av dem har justert prisene - til dels ganske kraftig.

Spesielt er det to operatører som utmerker seg med svært mye data for pengene. Nå kan du nemlig få praktisk talt ubegrenset data for under 400 kroner.

200, 300 og 500 kroner

Som før ser vi på hva du får for 200 kroner, 300 kroner og 500 kroner hos norske operatører.

På hvert nivå stiller vi et minimumskrav til medfølgende data for at listene ikke skal bli altfor lange, men det er altså verdt å merke seg at veldig mange abonnement dermed ikke kvalifiserer til å stå på lista.

Finner du ikke abonnementet ditt i lista under, betyr det med andre ord at det ville ha ligget i bunnen om det hadde vært med, og at du definitivt bør vurdere å bytte for å få mer for pengene.

Så - la oss se på prisene, som for øvrig er hentet inn fra operatørenes nettsider formiddagen 9. juni:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer