Alle kjøper fotbad til jul ...igjen

Fotbad har de siste årene ligget under mange juletrær landet rundt, og trenden ser ikke ut til å stoppe i år heller.

Her er et utvalg av noen av de forskjellige fotbadene på markedet. Elkjøp mener versjonen til venstre, en Wilfra SPA1, kan bli en populær julegave. Foto: Montasje med bilder fra produsentene
Her er et utvalg av noen av de forskjellige fotbadene på markedet. Elkjøp mener versjonen til venstre, en Wilfra SPA1, kan bli en populær julegave. Foto: Montasje med bilder fra produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor skrev DinSide at nordmenn er gale etter fotbad til jul. For eksempel kunne Expert i fjor rapportere at halvparten av alle fotbad som ble solgt i løpet av året, ble solgt i ukene frem mot julaften.

Heller ikke i år tror elektronikkbransjen at kjøpeglade nordmenn vil overse fotbadene når de handler gaver til sine kjære. To av landets største elektronikkjeder, Expert og Elkjøp, har fortsatt stor tro på at fotbad og andre småelektriske produkter blir slagere i årets julegavesalg.

Årets julegaver er kåret

Billig

Noen av grunnene til at fotbad er en så populær julegave, er at det er en typisk gave for folk som ikke helt vet hva de skal gi bort. Elektronikkbransjen tror også mange unge velger å gi et fotbad til besteforeldre og gamle onkler og tanter som de ikke helt vet hva de skal kjøpe til.

- Småelektriske varer er alltid en vinner, det er det som selges mest av til jul. Man skulle tro at markedet var mettet på fotbad, men den ser ut til å gå igjen hvert eneste år, sier kommunikasjonssjef Nils Erlimo i Expert.

Wilfa, som er en av landets største leverandører av fotbad, mener nok at den relativt lave prisen er mye av forklaringen på at valget ofte faller på dette produktet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer