Alle klagene på ett sted

Ny ratingtjeneste kan sikre deg mot å gå i baret.

Søk "eiendomsmegler" og "bergen", og du får opp denne listen. Foto: Kristina Picard
Søk "eiendomsmegler" og "bergen", og du får opp denne listen. Foto: Kristina Picard Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Yellowrate.no er en relativt ny bedriftsratingtjeneste som presenterer informasjon om samtlige av Norges registrerte virksomheter.

Hvorfor er dette interessant for deg som forbruker? Jo, fordi du kan søke opp alt fra eiendomsmeglere til flyselskap du vurderer å benytte deg av, og se hvordan Yellowrate vurderer akkurat dette selskapet.

Har bedriften/selskapet en lav rating, kan det hende du skal tenke deg om to ganger og i stedet velge en konkurrent som scorer høyere.

SE OGSÅ: Åpenhet kan avsløre deg og andre

Finner de beste

– Jeg selv og mange jeg kjenner syntes det var vanskelig å finne ut hvilke firmaer som var bra og mindre bra, og dette var utgangspunktet for tjenesten, forteller grunnleggeren Kevin Kliland til DinSide.

Han sier at målgruppen til Yellowrate er alle som ønsker å finne frem til solide firmaer med bra omdømme i forbindelse med kjøp av et produkt eller en tjeneste.

Tjenesten gir direkte oppslag til hvert enkelt firma med opplysninger om økonomi, sertifiseringer, klager, tester, telefonnummer og adresse.

Samler klagene

Det som også kan være nyttig for deg som forbruker, er å få innsikt i alle klagene som er rettet mot et bestemt firma.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer