Alle med lokaltakst

Nå har endelig de siste teleleverandørene kommet etter med sine landsdekkende lokalsoner, og vår telefonkalkulator er selvfølgelig oppdatert med de nye prisene.

Publisert

Nå kan endelig alle telefonselskapene tilby deg lokaltakst i hele Norge. Det betyr at uansett om du ringer med eller uten prefiks så betaler du omtrendt det samme til alle innenlandske faste telefonnummer. Du kan dermed like billig la skravla gå med naboen over gata som med gamle venner i fjernere landsdeler.

Telenor først men sist

Telenor var først ute med å lansere at de ville innføre lokaltakst i hele landet. Dette gav et lite skred av umiddelbare lokaltakstinnføringer fra Telenors konkurrenter. Men nå er altså alle på banen: Både Telenor, Privatel og Netcom utvider sine lokalsoner til å favne hele landet, og uansett hvem du ringer med, så ringer du langt billigere enn før.

I tillegg har Telenor lagt ned rabattprogrammet Familie & Venner Fjern. I stedet for dette er Familie & Venner Lokal endret til Familie & Venner Norge. Ordningen favner dermed nummer i hele landet, men har ellers de samme betingelsene og rabattene som før. Det vil si at du betaler ti kroner i måneden for å få 20 prosent rabatt på alle samtaler innenlands på kveldstid, i helgene og på bevegelige helligdager.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.