Alle norske wap-tilbud

Her er det som foreløpig finnes av norske tilbud på wap (som er en forenklet internettstandard for mobiltelefoner). DinSide anbefaler deg å vente litt med å kjøpe waptelefon.

Publisert

La teknofrikene og bedriftskunder, som slipper å betale selv, gå foran og presse prisene for deg. Vent til waptelefonene er billigere, skjermene bedre og prisen på tellerskritt har falt nærmere dit de må for at mobiloperatørene skal kunne beholde Internettkundene sine i fremtiden. Tellerskrittkrevende trådløst Internett via mobiltetelefonen kan bli en deprimerende opplevelse når telefonregningen kommer - etterskuddsvis.

Waptelefonen er ennå rådyrEnkelt tekstbasert menystyrt brukergrensesnittBegrensede informasjonsressurser tilgjengelige hittilDu må betale dyre mobiltelefonskritt

Tiden arbeider for trådløs kommunikasjon

Trådløst internett har nok likevel fremtiden for seg. Og det er ikke sikkert det utelukkende vil skje gjennom mobilteleoperatørene - slik det nå legges opp til. Overføringskapasiteten er den største flaskehalsen innen mobilkommunikasjon. Overføringsstandarder med enda større kapasitet kommer på rekke og rad i årene fremover. Da kan hende at mange kutter ut fastlinjebasert kommunikasjon og går over til trådløs forbindelse.

Men noen tror at trådløst internett uten PC kan bli ungdommens internettilgang, forutsatt at prisene blir lave nok. Hvis det skjer, samtidig som teknologien blir forbedret, kan markedet for Wap virkelig ta av.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer