Alle veiene til gratis advokat

De siste årene har til og med jurister nærmet seg både markedskreftene og internett. Mange har til og med blitt forarget over sine egne studiekameraters grådighet, og tilbyr like gode tjenester til en hyggelig pris. Og vinneren er du.

Publisert
Sist oppdatert

Sist vi skrev om billige advokattjenester var for noen uker siden, da avisspaltene rant over av mennesker i harnisk over blodige salærer. Som svar på at vi la ut vår Gratis - advokat - kalkulator, meldte en rekke firmaer seg på banen, med beskjed om at også de kunne tilby gratis, eller svært billige tjenester til folk på advokatjakt.

Av naturlige grunner, har vi ikke testet noen av disse tjenestene. Det eneste vi vet sikkert om dem er at de er gratis, eller koster deg vesentlig mindre enn en advokats vanlige salær. For deg som sliter med nokså vanlige problemer, som ikke krever spissfindig juss, gjetter vi at de er mer enn gode nok - i alle fall inntil du måtte vite sikkert at du sitter i klisteret og må i retten.

Her får du våre billige alternativer:

Advokatvakten

Er det en gratis advokat du er på jakt etter, må du definitivt prøve vår kalkulator. Medlemmer i Den Norske Advokatforening gir deg nemlig inntil en halv times gratis bistand på utvalgte steder rundt om i landet. Kalkulatoren viser hvem som er nærmest deg.

Bruk Jusstudentene!

Både i Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø finner du rettshjelpsorganisasjoner drevet av juss-studenter. De er HELT GRATIS - bruk dem!Oslo: Jussbuss, tlf: 22 85 18 50

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer