Levering av skattemeldingen 2017

Alt du trenger å vite om leveringen av skattemeldingen

Fristen for levering av skattemeldingen er 30. april. Men skulle du ha glemt noe etter denne datoen, kan du fortsatt få det med.

NÅR ER FRISTEN FOR LEVERING? Har du gjort endringer i skattemeldingen, er fristen for levering 30. april. Foto: Berit B. Njarga
NÅR ER FRISTEN FOR LEVERING? Har du gjort endringer i skattemeldingen, er fristen for levering 30. april. Foto: Berit B. Njarga Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Før levering av årets skattemelding, bedre kjent som selvangivelsen fram til i fjor, er det spesielt viktig å passe på følgende:

  • At alle relevante fradrag er kommet med.
  • At tallene for de største postene er riktige.
  • At du har fått med deg det som er nytt fra og med skatteåret 2017.

Også når det gjelder selve leveringen, er det flere ting du bør være klar over før du sender skattemeldingen av gårde innen fristen.

Med hjelp fra Skatteetaten har vi samlet noen konkrete tips for deg som er usikker på når du må levere, og hva som skjer dersom du skulle ha glemt noe.

Er det leveringsfritak for personlige skatteytere?

Ja, bekrefter Ole Johan Ekhaugen i Skatteetaten. Dette betyr at de som har mottatt skattemelding for lønnstakere og pensjonister ikke trenger å levere skattemeldingen sin – dersom de forhåndsutfylte opplysningene er korrekte og fullstendige.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer