Alt du trenger å vite om netthandel

Vi gir deg ekte livetester av norske og utenlandske nettbutikker. Her kan du lese om fordelene, men også fellene på nettmarkedet. Trykk her for å gå rett til vår nye stortest av norske nettbutikker.

Publisert

Hva må du egentlig vite om, eller passe på ved netthandel? Å handle via Internett er i praksis det samme som å bestille på postordre, over telefon, eller fra TV-shop.

Du kan se flotte bilder, men har ingen mulighet til å undersøke eller kjenne på varen. Det gjør det ekstra viktig for deg å vite hvilke rettigheter du egentlig har, dersom varen ikke er som lovet, eller du skulle ombestemme deg.

Vi i DinSide er opptatt av at du til enhver tid skal gjøre de beste og tryggeste kjøpene, og her trenger vi din hjelp! Vi kommer selv til å teste om nettbutikkene holder det de lover, men trenger også å få vite om dine erfaringer.

Har du noen gode tips om hvor du bør, eller ikke bør kjøpe CDer, klær, datamaskiner, bøker, gaver, møbler eller andre ting på Internett så send oss en mail.

Vi må samarbeide!

Fordelen med netthandel er at det er enkelt å sammenligne priser med andre leverandører, du har mer tid til å bestemme deg for å kjøpe, og du kan finne informasjon og tester på produkter før du kjøper dem.

Din beste kilde til slike tester skal selvfølgelig være DinSide, hvor du til enhver tid kan lese forbrukertester innen bil, data og økonomi. DinSide er et objektivt magasin, som ikke er kjøpt eller betalt av noen. Det du leser her skal du kunne stole på! Nettbutikkenes anmeldelser er selvsagt også en kilde til informasjon, men bærer naturlig nok preg av at de ønsker å selge mest mulig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer