Alt på ett sted

Nå trenger du ikke lenger lure på når det er lagersalg.

(Faksimile: Lagersalg.no)
(Faksimile: Lagersalg.no) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hver høst og vår, når agenturene har forsynt butikkene med det de skal ha av varer, kommer lagersalgene. Hvis du er så heldig å høre om dem, kan du gå og kjøpe sesongens klær til rabatterte priser.

I Norge er lagersalg først og fremst et oslofenomen, rett og slett fordi det er i Oslo de fleste agenturene holder til. Men det finnes lagersalg også i andre byer i landet. Nå er disse salgene samlet på én nettisde, så du lettere skal kunne holde deg orientert.

- Vi startet opp nettsiden i januar i år og har så langt ikke brukt en krone i markedsføring. Vi har brukt Twitter, Facebook og lignende for å spre ordet, og nå har vi over 5.000 medlemmer, sier Raymond Bakken i Make Websolutions, som driver nettstedet Lagersalg.no.

Er dette Norges beste utsalg?

Tilgang før alle andre

Litt av ideen bak nettstedet er at medlemmene skal få tilgang til salget før alle andre slik at du slipper å komme etter at alle andre har plukket ut godbitene.

- Vi startet siden fordi det alltid er så irriterende å høre om salget først etter at det er ferdig, sier Bakken.

Medlemmene blir ikke spammet med informasjon, men vil få sms og e-post om de viktigste tingene som skjer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer