Alternativ påskeferie til lavpris

Ikke alle nordmenn kaster seg over skiene når påsken kommer. Ønsker du alternativ påskeferie langt fra fjell og vidde, kan det være gode tilbud å hente i byen og ved sjøen.

Publisert

Nordmenn er født med ski på beina. I alle fall noen av oss. Og er man det, er det lite som kan holde en ekte snøelsker borte fra fjellheimen i påsken. Men er du en tviler som egentlig ikke lar deg frelse av de kritthvite vidder, finnes det alternativer til hjemmepåsken.

Tropebad

Du kan faktisk nyte tropevarme og deilig badevann på flere hoteller. I fjæresteinene ved Langesund (utenfor Porsgrunn) ligger Quality Skjærgården Hotell. Her finner du badeland med varmt vann og god lufttemperatur. Med nordisk hotellpass fra Quality-kjeden kan du i påsken få dobbeltrom inkludert frokost og fri adgang til badeland for 1130 kroner per døgn. Har du med deg barn (3 til 15 år) kan disse dele rom med deg for 200 kroner ekstra i døgnet.

Fortsatt er det ledig plass, men det opplyses at det bruker å være fullt påskehelgen.

Asfaltpåske

Flere hoteller i byene kan gi gode helgetilbud hele påsken. Ved Clarion Ernst Hotell i Kristiansand kan du i påsken få dobbeltrom fra 670 per døgn. Dette skal være omkring 60 kroner i avslag per døgn per rom.

- Det er mulig å skaffe billigere pakketilbud dersom man bor her for eksempel en uke, eller kommer som gruppe, forteller bookingkontoret.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer