Alternativer til 810 og 815

Publisert

Det er heller ikke sikkert du trenger å vente lenger i telefonen til kundeservice enn i telefonen til lokalkontoret. De fleste har nok opplevd å sitte i kø til for eksempel reiseselskapets bestillingstjenester - som selvfølgelig bruker 810-numre.

Mange bedrifter, om ikke alle, har alternative telefonnumre. Ringer du banken, vil du i de fleste tilfeller kunne få minst like gode svar på telefonen til din lokale filial, som på nummeret til kundeservice.

Eksempler:For eksempel kan du ved å sjekke nettstedene til Kreditkassen og Postbanken både finne telefonnumre til filialene og til samlet kundeservice på 810 eller 815.

Skal du bestille en flyreise med SAS kan du ringe selskapets 810-nummer. Men du kan også bestille billetter i reisebyråer for eksempel. Charterreiser med både Saga, Ving og Star Tour kan bestilles på ved å slå 810-numre. Men i alle fall Star Tour tilbyr også vanlig telefonkontakt med lokale butikker som forhandler deres reiser. Både Saga og Star Tour forhandles også av flere reisebyråer. NSBs kundevennlighet gir seg utslag i at du kun kan benytte deres 815-nummer for å bestille billetter. Andre selskaper, som British Airways, har heldigvis en langt mer kundevennlig filosofi i og med at de opererer med 800-nummer som er gratis for deg som ringer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer