Alternativt mot kreft

Alternativ medisin kan hjelpe mange. Nå ønsker et nystartet fond å finne mer kunnskap i kampen mot kreft.

Publisert
Sist oppdatert

Alternativt mot kreftAlternativ medisin kan hjelpe mange. Nå ønsker et nystartet fond å finne mer kunnskap i kampen mot kreft.

Grønt Kreftfond er et nystartet fond som fokuserer på alternativ behandling av kreft. Fondet ønsker å bygge opp større kunnskap om hva slags alternativ behandling som kan hjelpe kreftpasienter. På sikt ønsker fondet også å bli et senter for rådgivning og kursvirksomhet for kreftpasienter.

Søker mer kunnskap- Vi hevder ikke at det er bare alternative behandlingsformer som kan hjelpe i kampen mot kreft. Men dette kan være et viktig supplement til tradisjonell behandling. Vi håper alternativ behandling av kreftsykdommer kan bli mer stuerent i Norge og ønsker oss først og fremst mer kunnskap, sier Ann Christin Løvik i Grønt Kreftfond.

Siden oppstarten våren 2003 har fondet startet dialog med Universitetet i Tromsø og svenske Karolinska Sykehus.

Desperate pasienter- Det er viktig å få en bedre forståelse av hva som fungerer og hva som ikke er så bra. Dessverre er det slik at ikke alle behandlinger er like seriøse. Dette kan være veldig vanskelig å forholde seg til for desperate mennesker som er villige til å bruke mye penger på å bli friske, forklarer Løvik.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer