Amentio Datakjeden kan gå konkurs

Er nå begjært konkurs av Skatt Midt-Norge.

TRUET: Amentio Datakjeden trues av konkurs. Selv mener selskapet at det hele vil løse seg etter at de har gjennomført et planlagt møte med Skatt Midt-Norge på torsdag.  Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
TRUET: Amentio Datakjeden trues av konkurs. Selv mener selskapet at det hele vil løse seg etter at de har gjennomført et planlagt møte med Skatt Midt-Norge på torsdag. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I går fortalte DinSide at Amentio Datakjeden har store problemer med å levere varene de selger via sin nettbutikk:

Mange må vente i flere uker på produkter som skal komme på få dager

Grunnen er problemer med å få leverandørene til å sende varene til butikken. Nettbutikken kan for eksempel oppgi at varen ikke er på deres eget lager, men på leverandørens. Da skal det ta maks fire virkedager før varen kommer. Men når leverandøren ikke sender varen som avtalt, kan ventetiden bli ukevis. Månedsvis, for de virkelig uheldige.

Daglig leder i Amentio Holding skyldte på "systemutfordringer" da DinSide snakket med ham.

Grunnen kan imidlertid også vise seg å være penge-utfordringer, og at leverandørene ikke sender varer til Amentio Datakjeden fordi selskapet sliter med å betale.

Kan gå konkurs

Amentio Holding, som eier Amentio Datakjeden, er begjært konkurs av Skatt Midt-Norge.

Saken skal opp i Sør-Trøndelag tingrett 22. mars. Blir Amentio Holding slått konkurs, kan dermed også Amentio Datakjeden være i store vansker.

Myndighetene mener at Amentio Holding skylder moms, men Skatt Midt-Norge kan ikke kommentere saken, og vil heller ikke si noe generelt om slike saker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.