Anbefalte sykler

Vi spurte Kjetil Hansen hos Spinn Sykkelshop på Majorstua i Oslo om hvor mye en bør legge i en sykkel - og hvilke han ville anbefale til prisbevisste kunder.

Publisert
Sist oppdatert

Ingen millioninvestering

Billigsyklene blir bedre - men skal man ha mest mulig sykkel for pengene: Hvilken prisklasse havner man i da?

- Er du ute etter en bra damesykkel, bør du investere minst 4.000 kroner, sier Hansen. - Legg på en tusenlapp, og du får en ordentlig bra herresykkel.

Han presiserer at dette er et omtrentlig anslag - og at ikke alle sykler over fire-femtusen kroner nødvendigvis gir deg mye sykkelglede for pengene.

Her er syklene vi fikk anbefalt

Hybrid: DBS Logic LTC 700 til 4.999 kroner. (Damemodell) God allround sykkel med 27 gir - kan brukes både på grus og asfalt. Gaffelen har demping med lås.

Velotech S4 (herremodell) En rask gatemodell med 24 gir som også er bra på grusveier. Pris: 4.999 kroner.

Terrengsykkel:Trek 4500 WSD (Women Special Design) til 4.999 kroner. Velotech M5 (herremodell) til cirka 8.000 kroner. Dette er en god og kraftig terrengsykkel, som også kalles en "birken-sykkel" - etter sykkelstryrkeprøven Birkebeiner-rittet.

Trykk her for å lese mer om hva som skiller de forskjellige sykkeltypene

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer