Åpner for nattåpne barnehager

For et par uker siden skrev vi om kveldsåpne barnehager. Nå planlegges det å starte nattåpne barnehager flere steder i landet.

Publisert
Sist oppdatert

Regnbue i vest

Eiendomsinvestor og barnehageutbygger Tore Andersen i Bergen, planlegger å bygge Hordalands første døgnåpne barnehage i Myrdal, noen kilometer utenfor Bergen sentrum, ifølge Åsane Tidende.

Andersen forteller lokalavisen at han ønsker å tilby foreldre med sene kvelder eller nattevakter muligheten til å la barna overnatte i barnehagen.

Nå driver han Regnbuen barnehage i Haukedalen, på Breistein og Kokstad. I tillegg åpner han det som vil bli Norges største barnehage på Hylkje - med plass til opptil 250 barn på over 1.500 kvadratmeter.

Det er flere gigantbarnehager under oppføring i Hordaland. Les mer.

Les mer i Bergens Tidende

Montessori i Øst

I Elverum arbeider Montessoribarnehagen med å etablere en døgnåpen barnehage, ifølge Østlendingen.

Kikki Åsheim, styremedlem i Elverum Montessoriforening forteller avisen at de leter etter et bolighus med god plass og godt uteområde.

- Noen trenger plass på grunn av turnus, studier eller at de mangler sosialt nettverk fordi de er innflyttere, forteller Åsheim til Østlendingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer