Priser på apotek i Sverige:

Apotekvarene du bør svenskehandle

Inntil 62 prosent billigere i Sverige.

BILLIGERE: Nesespray er noe av det som er billigere på svenske apotek sammenliknet med norske. Otrivin 1mg/ml er 39 prosent billigere i Sverige ifølge vår ferske pristest av priser på Nordby Shoppingsenter sammenliknet med norske apotek. Foto: Kristin Sørdal
BILLIGERE: Nesespray er noe av det som er billigere på svenske apotek sammenliknet med norske. Otrivin 1mg/ml er 39 prosent billigere i Sverige ifølge vår ferske pristest av priser på Nordby Shoppingsenter sammenliknet med norske apotek. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som Dinsides ferske pristest av svenske dagligvarer viser, er det meste billigere i Sverige sammenliknet med norske lavprisbutikker.

Men tar du turen over grensa, kan det lønne seg å stikke innom apoteket i tillegg - for her er det også muligheter for å spare i forhold til prisen på norske apotek.

62 prosent billigere i Sverige

Vi har sjekket prisen på 17 varer hos Apoteket Hjärtat på Nordby shoppingsenter og sammenlikner dem med prisene i Norge.

16 av varene er billigere i det svenske apoteket enn de er i apotek i Norge, og en av varene er hele 62 prosent billigere i Sverige sammenliknet med i Norge.

Varene med størst prisforskjell er:

  • 62 prosent billigere i Sverige: Locobase Repair (krem for veldig tørr hud), 30g
  • 59 prosent billigere: Locobase fet krem, 100g
  • 39 prosent billigere: Ibumetin 400mg tabletter, 30 stk. (selges i 30-stk. pakke i Sverige og i 20stk pakke i Norge. Vi har regnet om den norske prisen til å være for 30 tabletter)
  • 39 prosent billigere: Otrivin nesespray 1mg/ml
  • 38 prosent billigere: Bisolvon hostesaft 1,6mg/ml, 125ml

Som du kan se av pristabellen nedenfor så er det også mye å spare på å handle for eksempel fluorskyll og tannkremer i Sverige.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer