Årets beste brettspill

Når du har lyst til å finne på noe sosialt sammen med venner eller familie så er et brettspill som Monopol, Scrabble eller Ludo gamle slagere. Men dersom du er lei av å lese kort som " ditt hus eller hotell brenner ", finne på ord som inneholder X eller kaste en terning for å få seks, bør du oppgradere ditt spillutvalg.

TP Millenium
TP Millenium Vis mer
Publisert

DinSide har testet følgende nye brettspill: Fantasi, Visionary, Sofies Verden, Sequence, Cluedo, Twister, og TP Millenium.

Best i test

Etter å ha sittet i adskillige timer og spilt seg gjennom 7 ulike brettspillene var testgruppen ikke i tvil om hvilket spill som fortjener tittelen årets beste brettspill. TP Millenium er både forfriskende i forhold til sin forgjenger og underholdene familemoro. TP Millenium har fått 1800 spørsmål i 6 nye kategorier: Da og Nå, Oppturer og Nedturer, Visjoner og fantasier, Milepæler, Først og Fremst og Mellom himmel og jord.

Vi var litt skeptiske til TP Millenium, da vi antok at dette var en billig kopi av det populære Trivial Pursuit, som ifølge Hasbro Nordic er solgt i over 100.000 eksemplarer i Norge. Heldigvis hadde de gjennomført en del forandringer for å øke spillbarheten.

For eksempel er de blanke feltene der du før måtte kaste terningene om igjen, erstattet med transportfelter som fører deg rett til et kakefelt. I tillegg er spørsmålene meget oppdaterte, og de nye spørsmålskategoriene sørger for at gamle TP spillere fortsatt har noe å bryne seg på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.