- Årets beste nettbutikk

Bring har kåret årets beste nettbutikk. Og vinneren er...

Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvert år kårer Bring den beste nettbutikken i landet.

I kveld ble vinner presentert, og det er den norske klesbutikken Stormberg.no som kan smykke seg med tittelen «Årets nettbutikk».

Stormberg.no vant blant annet over store og etablerte butikkjeder som Kondomeriet.no og Vinmonopolet.no.

- Årets nettbutikk er blant de beste på alle kriterier som juryen har vurdert. (...) Dette er en nettbutikk som har alt; video av produkter, 3D-framvisning av produkter, kommentarer og meget god produktinformasjon på alle sine produkter. De er svært aktive på sosiale medier og meget kjappe på kundeservice og «spørsmål – svar», konkluderer årets netthandeljury.

Juryen forklarer også at nettbutikken er bygget på en svært god forretningsidé.

- Kjøpsopplevelsen skaper grunnlag for gjenkjøp som en god forretningsstrategi fra vinnerens side. Som ventet gir nettbutikken meget god service og er raske og pålitelige i leveringen, forklarer juryen.

STOR PRISTEST AV NETTBUTIKKER: Vinneren er soleklar!

Flere priser

I tillegg til prisen for årets nettbutikk, delte Bring også ut en innovasjonspris og en nykommerpris. Årets innovasjonspris gikk til nettsiden elefun.no, en butikk for dem som bygger modeller av fly, biler, helikopter og båter. Elefun vant denne prisen også i 2008.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer