Årets julegave 2010

Elektronikkbransjen har kåret speilreflekskameraet Canon EOS 550D til årets julegave.

UNDER TREET I ÅR? Fagbladet Elektronikkbransjen og bladets lesere har kåret Canons kritikerroste kamera til årets julepresang. Foto: Per Ervland
UNDER TREET I ÅR? Fagbladet Elektronikkbransjen og bladets lesere har kåret Canons kritikerroste kamera til årets julepresang. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For sjette gang har fagbladet Elektronikkbransjen utnevnt et produkt til årets julegave. I år har bladets lesere vært med på avgjørelsen, og mandag kveld ble det klart at årets valg faller på speilreflekskameraet Canon EOS 550D.

Juryens begrunnelse

- Kombinasjonen av profesjonell ytelse og enkelt grensesnitt skal gjøre det lett å ta bilder og film med et høyt kvalitetsnivå, heter det i Elektronikkbransjens omtale av kameraet.

Canon EOS 550D høstet mange godord og fikk terningkast fem i en grundig test utført av DinSide for noen måneder siden, der konklusjonen var at dette er Canons beste folkekamera.

Ifølge Prisjakt.no kan du få vidunderet uten objektiv for i underkant av 6.000 kroner. Kamera med 18-135mm objektiv koster fra i underkant av 8.000 kroner, ifølge Kelkoo.no.

Flere priser

I tillegg til den gjeve utmerkelsen for årets julegave, ble det også delt ut priser i 11 kategorier. Blant annet ble Iphone 4, kåret til årets mobiltelefon. Apples nyeste mobiltelefon fikk terningkast seks her på DinSide, og som vår anmelder konkluderer: Uansett hva en måtte mene om Apple er det nesten umulig å ikke la seg imponere. Derfor får den da også en sekser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer